An Unbiased View of houtkachels kopen

Wiki Article

Onze thuisadviseur komt graag bij u langs voor advies bij u aan huis. Ontdek nu de voordelen van advies aan huis en maak immediate een afspraak.

Met de eenhandsbediening op ergonomisch hoogte kunt u de kachel gemakkelijk en comfortabel bedienen.

Voor het plaatsen van een houtkachel dient er een rookkanaal in je woning aanwezig te zijn, of het moet mogelijk zijn om een rookkanaal te creëren dat voldoet aan de houtkachel die je hebt gekozen.

Dankzij het optionele warmteopslagpakket geven sommige kachelmodellen nog langer een aangename warmte.

Sfeer Een houtstoof produceert een sfeervol vlammenspel. Hiermee wordt uw woonkamer, eetkamer of keuken nog gezelliger. Rendement Moderne houtkachels halen een rendement van ongeveer 80%, wat veel hoger is dan een open up haard (circa 20%). Hernieuwbaar Hout is een goedkope brandstof om te verwarmen. Bovendien is dit materiaal hernieuwbaar, in tegenstelling tot aardgas.

Op basis van de verschillende verwachtingen en noden van onze klanten heeft Geerts een nauwkeurige selectie van houtkachels gemaakt, een selectief uitgekozen gamma waar we volledig achter staan.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Het tijdloze strakke ontwerp van de kachels van Altech past uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal above vijftien jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Hun serie houtkachels overleeft elke modegril satisfied glans.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Wanneer er wordt gekozen voor een bovenaansluiting, dan zal deze in 90% van de gevallen direct omhoog gaan tot aan het dak en hier eindigen satisfied een dakdoorvoer. Dankzij deze vorm van installatie kunnen de vrijstaande houtkachels in principe overal geplaatst worden.

Geen geregelde smoorklep waardoor een sterk vervuilende verbranding kan ontstaan, wat kan leiden tot schoorsteenbrand

Adviesprijzen zijn prijzen vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste Call met ons opnemen of een offerte aanvragen.

De beste houtkachel staat jaren houtkachels in je woning te pronken en net daarom is een houtkachel kopen greatest wel wat wikken en wegen. Niet alleen bestaan er verschillende soorten kachels en haarden, zoals een houtkachel voor inbouw of een speksteenkachel, maar bovendien wil je natuurlijk ook de meest efficiënte houtkachel kopen.

In onze webshop proberen wij een zo goed mogelijk beeld te schetsen van ons aanbod houtkachels. Wilt u de houtkachel voordat u deze gaat kopen liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Kampen.

Report this wiki page